Β 

Tulpenpracht bij Nacht editie 2023 vond plaats op 28 en 29 april 2023.Β 

Het is jullie gelukt om de Drentse bloembollentelers heel even stil te krijgen😍

Het zit er weer op maar wat hebben we, de Drentse Bloembollentelers, enorm genoten! Wat fijn dat jullie er weer waren en wat waren jullie met véél! Overweldigend!

Toen we aan het eind van de avond gingen rekenen kwamen we deze editie op ongeveer wel 1000 auto's!

πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—

Kon je er niet bij zijn?Β Er zijn ook routes die je overdag kan gaan doen hoor! Voor de fiets 🚲, auto πŸš— of te voet 🚢.Β Die kun je allemaal HIERΒ vinden, we wensen heel veel plezier en voor Tulpenpracht bij Nacht graag tot ziens tijden een volgende editie!

Tijdens Tulpenpracht bij Nacht 2023 hadden we ook een TulpenQuiz voor jullie gemaakt. Hier hebben jullie heel fanatiek aan mee gedaan. De winnaar is inmiddels bekend gemaakt op de Facebookpagina van Tulpenpracht bij Nacht. Hieronder vind je de antwoorden op de vragen van de TulpenQuiz. Dan kun je nog eens kijken wat er goed of fout ging.Β Β 

Β 

Tulpenpracht bij nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Drentse Bloembollentelers. U rijd met de auto een route langs tulpenvelden in het donker. De verlichting op de velden zorgt voor een sfeervol en magisch gezicht op de kleurrijke tulpenvelden. Vooral tegen het schemer in de avond is het erg mooi om foto's te maken.

Β 

Β