Hoera! De Pioenen bloeien!!                                                              Dieneke Joling in de bloeiende pioenen

Zoals jullie inmiddels weten hebben wij ook een tak pioenrozenteelt. Deze telen wij voor zowel de planten als voor de bloemen. Op dit moment zijn wij druk met het oogsten pioenenoogst in volle gang met Henk Joling op de wagenvan de Pioenrozen bloemen.

Om jullie mee te laten genieten van de flowerpower van de bloeiende pioenrozen hebben we ook dit jaar weer een fietsroute, een autoroute en een wandelroute voor jullie gemaakt!

Bonique Joling in haar pioenenkraam 

     fiets in de bloeiende pioenen

 

                                                                                                                                                                                                                                       

De routes starten bij de bij de Pioenenkraam bij ons op het bollenerf. Hier is ruimte genoeg om je auto te parkeren. 

De fietsroute is ongeveer 31 km maar kun je ook inkorten naar 19 km (op route.nl onder nummer 3393551) deze kun je eventueel ook starten op de Brink in Dwingeloo bij fietsknoopunt 93 (bij het @ in de route omschrijving)

De wandelroute is ongeveer 14.5 km (op route.nl onder nummer 3390415).

Ga je liever met de auto? Dat kan ook hoor! Er is ook een autoroute voor jullie gemaakt. Deze is ongeveer 53 km.

Op de fiets en met de auto kom je door de mooie dorpjes Geeuwenbrug, Dieverbrug, Dwingeloo en Eemster. Ook kom je, met de fiets, door het natuurgebied Leggelderveld en je komt langs het prachtige Blauwe Meer. Als je te voet gaat dan sla je Dwingeloo en Dieverbrug over. Een tip van ons, als je te voet gaat, neem wat lekkers mee voor een picknick onderweg!

We wensen jullie heel veel plezier!

 

 

 

foto's gemaakt door BeetjeHome en Bonique Joling